Best Hot Dog

Hot dog bar

Per 1 april komt er binnen Chez Jan een heel nieuw middel bij. Naast onze 3 foodtrucks presenteren we met veel plezier de Chez Jan Hotdog Bar. Een mobiele bar met de uitstraling van een warme Franse bistro met NY vibe die ambacht en fun uitstraalt. Een hotdog-magneet aan de voorkant… een Zwitsers zakmes aan de achterkant. Speciaal bedacht en ontwikkeld voor locaties, cateraars of andere (impuls)food-behoeften. 

Alles is in deze bistro aanwezig om een volwaardige hotdog van Chez Jan (vlees en vega) te kunnen vervaardigen. Kwaliteit en snelheid hand in hand. Ten aanzien van ‘het Zwitsers zakmes’ is secuur nagedacht over de logistiek; 3 losse gekoppelde delen en geschikt voor (bijna) alle lift-formaten, op-en afbouw binnen 20 minuten, een verstelbare hoogte tussen 195-225 cm, 1 stekker/1 vrije groep en eigen verlichting, koeling en afvalsysteem. 

De eerste twee Hotdog Barren zijn 1 april gereed en zullen een vaste plek krijgen in Rotterdam Ahoy. Na een korte periode van fine-tuning zullen daarna onze volgende Hotdog Barren gebouwd worden. We houden jullie met veel plezier op de hoogte van de voortgang van onze bouw met Boozed Event Design & Containr Affairs.

 

 

top