barren

Nog meer wieltjes...

Naast onze 3 trucks presenteren we met trots de Chez Jan Hotdog Bar. Een mobiele bar met de uitstraling van een warme Franse bistro die ambacht en fun uitstraalt. Een hotdog-magneet aan de voorkant… een Zwitsers zakmes aan de achterkant. Speciaal bedacht en ontwikkeld voor locaties, cateraars of andere (impuls)food-behoeften. Dank gaat uit naar de bouwers van Boozed Event Design en de concept-architecten van Containr Affairs.

Alles is in deze bistro aanwezig om een volwaardige hotdog van Chez Jan (vlees en vega) te kunnen vervaardigen. Kwaliteit en snelheid hand in hand. Ten aanzien van ‘het Zwitsers zakmes’ is secuur nagedacht over de logistiek; 3 losse gekoppelde delen en geschikt voor (bijna) alle lift-formaten, op-en afbouw binnen 20 minuten, een verstelbare hoogte tussen 195-225 cm, 1 stekker/1 vrije groep en eigen verlichting, koeling en afvalsysteem. 

Als de wereld weer 'normaal' is dan zullen de eerste Hotdog Barren een plek krijgen in Ahoy en in de Fabrique in Utrecht. Meerdere mooie locaties staan op de nominatie. Inmiddels hebben we een derde Hotdog Bar die we op allerlei verschillende lokaties inzetten (bv nu elk weekend op het terras bij De Tuin in Kralingen).

Chez Jan Hotdog Bar:

  • delen: hotdog bar bestaat uit 3 losse delen waardoor voor elke lift geschikt
  • maat: 2,98m lang, 1,30m breed en 1,95/2,25m hoog (signing in hoogte verstelbaar)
  • stroom: 1 x 230V / 3500 watt (1 vrije groep)
  • apparatuur: koeling, verlichting, au bain maries
  • water: paar liter water via locatie

 

 

top